Skitkul

Här sitter jag. Försöker sköta mina egna affärer i lugn och ro. Men tydligen är jag världens bästa lekkompis j.u.s.t. när jag måste tömma tarmen. Orden ”mamma måste bajsa” har en absolut effekt hos sonen och han löper i världsrekordsfart iväg för att hämta nåt att kunna leka med mig med inne på toan. Varje gång. Varje.frickin.gång. 

Idag skär vi frukt. 

4 reaktion på “Skitkul

 1. Haha! Jag låser dörren. Även när jag kissar. Fast det betyder att jag ibland måste hålla mig, väldigt länge…tills man får ett bra läge att kunna gå ifrån lillplutten

  • När vi är två hemma så gör vi så för att få sitta ifred. Annars utspelar sig scenariot:
   Pappa?
   Han är på toa.
   Titta! (Springer)
   Neeej! Mikael har du låst?! Du får besök nu.

 2. Är du säker på att det är frukt? Ser nästan ut som du sitter och jagar Pokémons