Jag vet att han sover, men det känns ändå som han vill säga mig något

Försöker verkligen att inte ta det personligt, det gör jag. Försöker. 

Men när Kotten vägrade sova förmiddagslur, trots att hans mamma och pappa mycket tydligt talade om för honom att ”om du inte somnar NU så kommer du inte hinna sova innan vi måste åka” och han ändå valde att inte sova och han därför var aptrött lagom tills det var dags att ge sig iväg och därför blev extra arg när han skulle få bedövningssalva och plåster på inte mindre än fyra ställen på kroppen och sen under stor protest klä på sig ytterkläder, för att sedan somna i bilen innan vi hunnit lämna postnummerområdet, då är det svårt att föreställa sig att det här inte är personligt menat.  

 

2 reaktion på “Jag vet att han sover, men det känns ändå som han vill säga mig något

    • Kotten + Kisse = sant
      MEEEEEEN
      Kisse + Kotten = osant (än så länge i alla fall. Han är nyfiken, men förstår inte att han måste flytta sig för att inte bli manglad/få nåt i huvudet. Inser inte att alla inte har finmotorik och bara är fyllda med välvilja.)