Inkasso

Städade sängbordet ikväll och hittade en liten låda längst in. Hade en pirrig känsla när jag öppnade locket för jag visste att det var något bra jag hade hittat, men jag mindes inte vad. Det visade sig vara en fantastisk födelsedagspresent som legat till sig ett par år. 

Hela lådan var fylld med små biljetter att lösa ut diverse saker med, t.ex. massage 15 minuter, en drink i baren på Harrys, ryggkli 5 minuter, brunch på Byttan samt en tuttklämning (vänster bröst). 

Jag svarar helst inte på frågor angående tuttklämningen. Hittade förvisso en lapp som gällde höger med, men behöver nog den där drinken först innan vi går in på detaljer om ni prompt ska envisas med att fråga. 

Hur som haver, tänkte att det vore ju hög tid att börja inkassera alla dessa lappar. Fröken fyllde ju faktiskt år i dagarna och det vore väl inte för mycket begärt att få lite uppmärksamhet kan tyckas. Tyvärr får ju hänsyn tagas till att damerna numera bor aslångt bort, så ryggkliandet får dessvärre vänta. 

Men här då, tjejer: Teza, jag vill höra Scatman Johns ”Scatman” och glöm för allt i världen inte introt. Louise, jag tog fasta på ordet hur. Därmed vill jag gärna höra en målande beskrivning med många liknelser av hur söt jag är. 

Jag förväntar mig att ni levererar inom de närmaste dagarna. 
  

Kommentarer inaktiverade.