Rivigt

Nä men jag skulle bara gå en sväng. Eller en runda. En runda är längre än en sväng, så en runda skulle jag gå. För att få lite distans på rundan tänkte jag gå genom skogen här hemma. En sväng kan man gå längs med vägen, men ska man gå en runda så blir det rätt jobbigt att gå längs med vägen hela tiden på grund av all trafik. 

Så jag gick till skogen (som en kort sväng långt dit ungefär), gick in i skogen, in på skogsbilvägen, tog mig över översvämningen och vidare in på  stigen. Över lite grenar, lite sly, mera sly, ett par rejäla träd och sen syntes inte stigen något mera. Chansade åt ett håll, gick vilse ett tag, höll krismöte med mig själv där beslut togs om att inte bryta ihop, lyckades med logiskt tänkande och öronens hjälp hitta tillbaka. 

Uppskavd och riven på benen men glad över att känna igen mig. Så det blev ingen runda. Det blev en halv runda, en och en halv sväng ungefär. 

Nu blir det aloe på benen.  

 

Kommentarer inaktiverade.