Ny chans

Det var mello-häng igår med Svägerskan och Co. Det var andra chansen. För dem alltså. För två veckor sen bjöd vi hem dem för att kolla på delfinal 3, men då kunde inte de. Men igår så, andra gången gillt.

Och andra gången gillt för mellogänget också. Vi vuxna var väl inte särskilt hänförda. Förutom av Hasse Andersson. Vilken karl! Lillpysen däremot älskade Dolly Style-dockorna. Jag som inte hört dem innan ropade ”Kvalificerad skit” och highfivadade Lillpysen halvvägs in i låten. Jag lät henne tro det var något bra.

Sen kom Samir. Vi blev inspirerade.

20150308-222007.jpg

2 reaktion på “Ny chans

  1. Sitter just nu med en förkyld Lillpys bredvid mig, vabbar idag. Jag har fått höra den ”kvalificerade skiten” och lite till då hon sitter med surfplattan och ger sig hän i melodifestivallåtar på YouTube ;-)