Manlig

Jag är en glad person, ser allt från den ljusa sidan. Positiv, gladlynt, gillar att göra roliga saker. Livet är ljust och glatt. Allt löser sig! Negativa kommentarer struntar jag i och jag fokuserar alltid på allt positivt. Alltid. Jag är en glad skit.

Men det var innan den här förkylningen från helvetet bröt ut. Det där med att vara gladlynt ligger lite på hyllan kan man säga. Att livet är ljust är svårt att se i min svarta tunnel.

En stegrande bacillföljetong som utan tillåtelse utspelat sig i min kropp under veckan. Det började med halsont. Sen försvann rösten. Sen kom hostan som idag fick femmorna att tro att jag skulle dö på plats där i kapprummet under deras bildlektion. Sista steget i den här skräckberättelsen är mitt vänsteröga. Rött. Sveda. Gegga. Skjut mig nu.

(Eller nej, gör inte det, men ge mig en Ipren.)

20150116-210506.jpg

Kommentarer inaktiverade.