Bokslut

Åh vad trevligt vi hade det i fredags, tjejklassikertjejerna och jag. Ja, jag är förstås också en tjeklassikertjej, vill bara förtydliga det.

Det bjöds till middag och så summerade vi och mindes tillbaka till de olika loppen med hjälp av olika kategorier. Bästa loppet? Värsta? Roligaste? Största överraskelsen? Vilken skulle du vilja göra om? Och så vidare. Så kul att höra allas tankar och minnen igen och faktiskt nästan uppleva det igen. Sen fnissade vi rätt friskt åt våra olika morgonritualer som vi har fått stå ut med under det här året.

Jag hade dagen till ära på mig ALLA mina klassikermedaljer. Visst, jag lät som en koskälla så fort jag rörde mig, men det var det helt klart värt. Jag menar, hur ofta finns det annars tillfälle att ha dem? Nä, just det.

20141101-142632.jpg

Sen blev det kaka. Var tvungen att dokumentera, för jag brukar inte göra mig till så värst vad gäller efterrätter, men den här gången så. Mascaponecheesecake á la Leila.

20141101-142644.jpg

4 reaktion på “Bokslut

  1. Så superdupertrevligt. Det måste vi göra om. Middagen alltså :-) för tjejklassikern blir det ju inte igen…utan då blir det klassikern ju :-D

  2. Mums och tack, självklart ska vi ses och minnas de underbara loppen många gånger igen….eh ja eller bara ses och ha kul. Puss på er