Det hade varit enklare om han haft en servicelampa som tänts

Det blev en tur till doktorn för vår lille Kisse idag. En seniorundersökning skulle göras för att efterforska lite krämpor som vi fått för oss att han ådragit sig på sistone.

Inte ett knyst sa han, den lille kämpen under hela undersökningen, trots att de vände och vred på honom, tog tempen i rumpan och sen fick genomlida en blodprovstagning som hade fått vilken småbarnsförälder som helst, i motsvarande situation på barnakuten, att frivilligt hugga av sig handen om det hade hjälpt. Tre tassar fick han raka och bli stucken fyra gånger innan tillräckligt med blod var insamlat. Sen var det bara att vänta på provsvaren och då passade Kisses matte på att gråta en liten skvätt för hon tyckte så synd om sin Kisse.

Tack och lov var det allra mesta tipp topp med katten, bara en del åldersbetingade grejer och sen några saker som de inte hittade någon förklaring till. Men summa summarum så var det inte så illa som vi befarade, så vi räknar med att förhoppningsvis få ha honom hos oss lääääääääänge till.

Vi ska bara repa oss från den här dagen.

20140722-191849.jpg
Så ja, så ja…

2 reaktion på “Det hade varit enklare om han haft en servicelampa som tänts

  1. Stackars lilla kisse! Och stackars lilla matte som behövde vara så orolig.
    Tur att kissen bara är lite gammal och gaggig. Han kanske är som ett dyrt vin, blir bara bättre med åren.