Duckface

Var hos Svägerskan och bihangen häromkvällen och visst, pysarna har blivit större, de har fått mer kunskap i vad som är socialt accepterat och hur man för sig i möblerade rum, men trots allt detta så känner jag att jag fortfarande har en del kvar att lära dem. Jag har ju en tradition med de små liven att vid lämpade tillfällen försöka överföra lite kunskap till dem, sånt som inte ryms i den normala läroplanen för skolan.

Som sagt, pysarna har blivit större och de där tillfällena blir inte riktigt lika ofta, men nu sist gavs äntligen tillfälle att introducera ”anknäbben” när man äter Pringels-chips. Jag visade ”smal” näbb och Maken den breda varianten.
Storpysen drog det ett steg längre och korsade de båda sätten.

20140720-220952.jpg
Ingen copycat här inte.

2 reaktion på “Duckface

  1. Jag är tacksam för att du tar sånt ansvar och lär dem alla dessa kloka ting. Jag kan verkligen se att duckface kommer att komma till användning ofta ;-) !