Fullt ös

Det var en mycket trevlig och väldigt social helg som passerade för Fröken och Maken.

I fredags bjöds det till ”partyparty” med grannarna, som värdinnan själv uttryckte det. Skratt, musikönskningar av mycket skilda slag och mat av dignande kvantitet. För vad sägs om dubbla efterrätter till exempel? Ja, det enda vettiga borde ju varit att säga ”Nej tack, det är proppfullt i magen. Om jag äter mer så mår jag illa.” Men när jag tittat på det smarriga en stund så var det som att vettet försvann och jag hörde mig själv säga ”Äh, vad tusan!”
Och det var gott.
Och sen mådde jag illa.

En av de bästa sakerna med att vara på fest hos grannarna (förutom trevligt sällskap) är att det är så nära hem. Tur det, för det var nästan kolsvart när vi lullade hemåt.

20140714-161849.jpg

På lördagskvällen kom Svägerskan och Co. över på mat och häng. Vi konstaterade att sist det åts mat i samma konstellation var det vi som bjöd in då med. I.say.what? Det brukar ju vara vice versa, dvs Fröken och Maken som är matgäster hos Svägerskans. Bäst att det inte blir en vana.

Vi var crazy och spelade ute-yatzy inne, eftersom vädret var ostadigt värre. Sen hade Pysarna skjuttävling, medan vi andra hängde i soffan och följde spontana idéer.

20140714-231645.jpg

20140714-231946.jpg

Sen igår söndag så var vi väl egentligen inte så sociala förrän på eftermiddagen då det var en näringsföreläsning med efterföljande träning. Och egentligen var det väl slut där, men på något vänster kom Fröken att snacka fotboll med Lovisa med familj och i den vevan bjöds det till fotbollstittande i det Frökenska hushållet. Söndagskvällen till trots så tackades det ja till inbjudan.

Sen började fotbollen och det var ju inte Brasilien som spelade, så det blev ju inte så många mål gjorda, så jag sysselsatte mig med att frisera Lovisa. Hittade en youtube-kanal för ett tag sen med beskrivningar på flätningar, men eftersom varken Fröken eller Maken har överdrivet mycket hår, passar jag på att öva på mina långhåriga vänner.

20140714-233714.jpg

Mycket rolig och händelserik helg. Vad mycket trevligt folk vi känner.

Kommentarer inaktiverade.