Vansbro tjejsim – Tjejklassikern del 3

Jag kan nästan allt. I alla fall är jag ganska bra på det mesta. Medelmåttig. Hyfsad.

Så kan vi väl summera tjejklassikerns tredje tävling. För det var m.e.s.t. med eufori över prestationen som jag trött kom i mål idag.

20140706-155036.jpg
Före start.

All den där oron över hur kallt det skulle vara i Västerdalälvens vatten hade vi ju haft i onödan visade det sig. Från i måndags till idag steg nämligen temperaturen från 12 grader till 15,6 när vi klev i och senare till över 16 grader.

Jag hade dubbla badmössor för att hålla värmen bättre och det räckte, för det var inte så kallt.

20140706-155508.jpg
Vägvisare.

20140706-155515.jpg
Uppladdning.

Vid starten delade vi upp oss. Jeanette och jag långt fram i startledet och Åsa och Ann-Sofie längre bak. Speakern varnade för att Vanån, som vi korsade, hade stark kraft från höger. Började därför med bröstsim, men gick över till crawl rätt snabbt. Fick vila mig lite med bröstsim ibland, men överlag gick det bra att crawla. Ingen simmade över mig heller, så det ser jag som en liten extra bonus.

Gick i mål på 00:28:32 och det får jag känna mig nöjd med. Hade hoppats på under trettio minuter och det fixade jag ju! Hade även haft en liten förhoppning på chansen att knipa andraplatsen i den här grenen i vårt lilla gäng, men det blev en tredjeplats. Igen.

Så det är väl så. Jag är lagom bra helt enkelt.

Men det är väl knappats kattskit det.

20140706-161318.jpg

Kommentarer inaktiverade.