Riktning

Jag vet att jag troligtvis är sist i stan att fatta detta, men tänkte att kanske, k.a.n.s.k.e. finns det någon som inte hajjat det här än och om detta måste världen veta.

Jo, lyssnade på Bosse Bildoktorn i eftermiddags och de pratade om pilen inne i bilen som visar på vilken sida som tanklocket sitter på.

Det är ju helt genialt! Har alltid trott att den där pilen bara är ett liten förtydligande att mätaren handlar om tankning.

Men den hade tydligen bättre syften och funktioner än så.

20140528-220857.jpg

6 reaktion på “Riktning

  1. Jag hörde precis samma sak ;-) . Vet inte ens om vi har pilar på våra två bilar, he he.

  2. Jag funderar på att gå ut i bilen och kolla meddetsamma, men klockan närmar sig midnatt och det är jobbdag imorgon. Så jag får nog vänta med att inspektera, men jag är mycket nyfiken på att få veta svaret och jag har verkligen aldrig sett en pil av det slaget….eller har jag? Haha, tänk om jag har en i min bil som jag helt missat. Tänk vad man lär sig när man läser din blogg, puss puss