Det var tur du fyllde år, så vi fick göra det här!

Det blev minsann en tjejig dag i avslappnande miljö.

I alla fall när vi äntligen tagit oss dit. För trots fem tjejer och tre smartphones hamnade vi ändå fel tre gånger. Ja nu ska vi ut i skogen, sa brudarna och körde iväg med mig mitt ut i ingenting. Och visst var det skog vi passerade. Och en och annan skylt. Erica som satt bakom mig hävdade bestämt att hon krockade med en skylt i en av de sliriga kurvorna och det var väl då vi funderade på om vi borde tagit Marias bil som har ”four hjuls drive” som Maria sa. Det hade kanske underlättat?

Så ankom vi målet för dagen, Kosta Art Hotell.

Relax. Behandling. Skratt. Frukt. Fika. Bad. Kallt. Varmt. Gemenskap. Nagellack. Bikinilöpning. Lunch. Fantastiskt. Underbart.

Och när vi kände oss nöjda och klara for vi hemåt till Hålan och fortsatte festligheterna hemma hos Erica med mat, vin, skratt, dansmattor och fisande apor. Och tillslut så vann jag hela tjottaballongen och då var det dags att sluta spela.

”Du får hellre lägga en bild på mig i bikini än att tala om att jag låg sist.”
Deal, min vän. Fixar det.

Så framåt småtimmarna kände vi att det var dags att avrunda dagen och en urnöjd Fröken iDA tackade sina superfina vänner för världens bästa dag.

Åsa, Erica, Maria och Ann-Sofie, är så himla glad att just ni är mina vänner! TACK.

4 reaktion på “Det var tur du fyllde år, så vi fick göra det här!

 1. Men för katten, du gjorde ju nästan både och nu, alltså både bikini och avslöjade min sistaplats. Jag var ju trött, det var därför jag kom sist!!! Men en underbar dag var det! Stor kram

 2. Vilken härlig dag! Fanns verkligen inget att oroa sig för :)

  Jag har inte heller någon erfarenhet att tala om vad gäller barn. Har sett kompisar i min omgivningen och hur de har skött frågan.
  Tror mycket på att barnen ska vara med på det mesta. Det är stimulerande och utvecklande.

  • Inget att oroa sig för alls, men mina kära väninnor gjorde allt de kunde för att göra mig nervös.

   Klart ungarna ska vara med, hur ska de annars lära sig?