Mitt i prick

Igår hade vi fruhippa och mansexa med några kompisar som gift sig i smyg.

Bara för att man gifter sig utan att bjuda folk innebär inte att man kommer undan, resonerade vi och planerade en massa elakheter. Not.

Istället satsade vi på att hitta en dag då alla sex tjejer med respektive faktiskt, trots hundar, barn, idrottsevenemang samt diverse övriga fritidsaktiviteter, kunde träffas. Det har inte hänt sen Maken och jag gifte oss för snart fem år sen och då hade ju vi av naturliga orsaker fler gäster att hänga med, än bara våran lilla grupp.

Så igår. En snäll dag. Först luftgevärsskytte, där jag kom på delad andra plats och sen häng med god cateringmat i hyrd lokal. Himlans trefligt om du frågar mig och det verkade som brudparet också var nöjda.
Och det är ju viktigast.

20140330-092228.jpg

20140330-010437.jpg

20140330-010616.jpg

2 reaktion på “Mitt i prick