Plågsamma trevligheter

Börjar bli lite småpirrig inför den stundande lördagen. Tror ju inte att det är nåt att oroa sig för, utan bara längta, längta. Men man vet ju aldrig, jag har ju en ondskefull svärgerska som sätter griller i huvudet på en:

20120126-221743.jpg

För visst är det ganska evil att ge en hemlig aktivitet till en person med kontrollbehov?! Förvisso bränner jag lite extra kalorier på att mala över lördagen, så ser jag extra smal ut är det för att jag vridit mig ett par varv extra i sängen!

Därför vill jag passa på att ta tillfället i akt och påminna om min present:

20120126-222105.jpg

Beviset är ett faktum. Det blir inget elakt. Det blir trevligt. Och jag längtar.

2 reaktion på “Plågsamma trevligheter

  1. Heldag i avslappnad och tjejig miljö… Kanske inte blir elakt, men du kanske inte kommer vara helt avslappnad hela tiden heller… hehe.. Man kan liksom aldrig veta HELT säkert vad ditt ”möhippe-gäng” drar med dig på.

    PS: Bra att du klippte bort min f.d. äkta hälft.. hihi… PUSS