Är vi framme snart?

Det där med att åka tåg, det kan jag nu.
Jag har nämligen på en åttadagarsperiod åkt tåg i ca tjugo timmar. Så fråga mig nåt bara, jag vet det mesta. Till exempel vet jag att snabbtågen får fortsätta att kallas snabbtåg trots att de är en halvtimma sena, till och med när de är en timma försenade refereras de som snabbtåg. Jag visste också att tåget till Rimforsa gick ifrån spår 5 i Linköping när en dam tog mig till hjälp tidigare idag.

Jag säger ju det, jag kan det här nu.

Visst. I början var det ju trevligt och så där, men efter sista bytet är.det.drygt. Speciellt när Telia inte vill kompensera att ingen av tågen har wi-fi, alternativt har fungerande wi-fi.

Tur att det är slutet av månaden då.

20131230-183215.jpg

Inte ens Maken vill ge mig lite medlidande. Fast Daniel hade nog också varit helt på hans sida. Det gäller ju att ta tillfället när det kommer, hade han nog tyckt.

20131230-185609.jpg

Kommentarer inaktiverade.