Mission impossible delrapport 1

Jo vars, tackar som frågar, resan går bra. Ingen eller inget har kommit till skada än så länge.

Jo, för det där med åka på skidorna när det väl beger sig är ett sekundärt problem. Dagens primära utmaning är att förflytta sig med all utrustning från punkt A till punkt B utan att förstöra allt för mycket eller att knocka någon av mina medmänniskor.

Det är svårare än man kan tro. Speciellt när jag inte har någon som helst relation med mina skidor. Vi är liksom inte d.ä.r. än. Ni skulle sett mig i Linköping, där jag stod och försökte se cool och laidback ut med mitt dryga tvåmeterspaket, medan jag i själva verket höll mina skidor lika avslappnat och naturligt som en barnlös tjugoplussare håller i en bebis för första gången.

Men det ordnar sig. Tror jag.

20131227-170919.jpg

4 reaktion på “Mission impossible delrapport 1

  1. Se nu till att du planerar in praktik-passen när det inte är teori på tv. För fr.o.m. i morgon t o m den 5 januari är det tour de ski som gäller och då har du alla möjligheter i världen att kolla in teknik osv. Behöver du hjälp så fråga fru ketchup, jag har många timmars erfarenhet av att titta på skidor på tv.

    • Mycket möjligt att jag återkommer till dig. Du är ju en proffsvetare i ämnet. Tänkte allt att du skulle vakna till nu när Fröken börja giddra skidor. :-)