Grej of the day 18

LUCKA 18

Fun fact about Fröken: Jag är lite sen. Inte bara att jag kroniskt kommer lite sent till en avtalad tid, eller tidigast exakt till bestämt klockslag, inte tidigare, utan jag är även lite efter alla andra i det att hänga med.

Tydligen har jag en reaktionsförmåga, eller vad man ska säga, på 18 dagar. Det är nämligen så lång tid det tig innan jag tog tag i att se ifatt julkalendern med Hedenhösarna och inse att den är urbra.

Det var även idag, efter 18 dagar, som jag började fundera på om det ska vara ett s i facts när jag skriver som jag gör i varje lucka?

Ingen av er har ju påtalat frökens brist på kompetens i det engelska språket vilket leder oss till två alternativ.
1. Antingen är ni på samma nivå som mig, eller
2. så vill ni inte göra bort mig offentligt. Vilket i sig betyder att alla mina vänner som har mitt mobilnummer per automatik hamnar i kategori 1.

Ett tredje alternativ skulle ju kunna vara att jag har skrivit rätt hittills och därför har inget heller reagerat.

Men för skojs skull (så tillvida att du verkligen inte gör nåt skoj, för då vill jag inte störa), låt oss ha en omröstning.
Är det Fun facts about fröken, eller Fun fact about fröken? Det är ju bara en fakta per dag… Eller hur tänker ni???

3 reaktion på “Grej of the day 18

  1. Jag har verkligen funderat och jag tror att det borde vara mest korrekt med ”facts” i plural. Även om du menar att endast presentera en enda fakta varje dag så tror jag att innehållet blir mer än så. Sedan är det ju så att det byggs på för varje dag, dag 19 är det ju 19 fakta totalt. Så jag röstar definitivt för ”facts” :-)

  2. Pingback: Grej of the day 24 | iDA-koden