Vågskål

Vi kände väl så där, Maken och jag, att vi levt i syndens hängivelse lite väl okontrollerat i det sista. Att varje måltid vi ätit intagits som om den vore den sista. Eller att vi åt som om vi hade betalt för det.

I vårt fall är det ju snarare så att vi betalat för att äta och likt Sunes pappa Rudolf på all inclusive i Grekland, intas varje mattillfälle med attityden Nu ska vi se vem som lurar vem på pengar.

Och. Ja. Om talesättet Leva som man lär hade kunnat ge uppsträckningar så hade Maken och jag fått oss en rejäl omgång. En rejäl bitchslap hade vi förtjänat för det där med att välja med omsorg vad man äter och att motionera har väl inte direkt kommit på tal.

Förrän idag.

20131031-180404.jpg

Nu har vi varit lite duktiga.

4 reaktion på “Vågskål

 1. Fast med grejerna på bilden så hade ni ju likaväl kunnat ligga i solen med solbrillorna på, läppjat på alkoholhaltig dryck väl dold i sportflaska och kollat vilopulsen :-) :-) Å med tishan nära till hands när huden börjar anta en lätt rödrosa ton, he he.

  (Fast detta tror naturligtvis inte jag, nejdå. Själv tror jag att ni sprang 1000-meters intervaller med bar överkropp. Gör mig inte besviken nu ;-) )

  • Absolut att det blev barbröstat! Men med den där genomtänkta planeringen så åker grejerna med nästa gång – för att användas på ditt sätt! ;) :D

 2. …och då undrar givetvis kodens fanclub -vi som inte känner koden sååå väl- hur ni löst detta delikata dilemma! Tycker ju mig ha märkt, att motionsskenande sysslas det med ganska mycket i det frökenska kodhushållet.
  Eller har jag fattat fel?
  Det kan även gälla den lustiga bäddningen…
  /En Hamster Till

  • Det blev en nätt liten tur längs med stranden och runt en park som vi hittade. Inga personliga rekord precis, men otroligt skönt att skumpa ner all feta ost (fast under löpningen försökte fetan skumpa upp bitvis…)