En gång är ingen gång. Två gånger är tydligen en vana.

Har insett att fetaost passar till allt.

Verkligen.

I sallad, i maten, på maten, vid sidan om maten, efter maten att äta med sked i stället för glass…

Vi kommer nog få skaffa en ko eller get eller vad det nu är för djur som bidrar till fetaost och dessutom kommer vi behövs odla oliver till olivoljan som kompletterar osten så fint, om vi vill upprätthålla de här nya vanorna som vi lagt oss till med.

20131027-201037.jpg

4 reaktion på “En gång är ingen gång. Två gånger är tydligen en vana.

  1. Jag tyckte också att ketchup var gott till allt, men är numera väldigt mycket mer inne på ditt spår! Förstår att ni har det alldeles underbart. Ligger i sängen med min spy-sjuka tjej bredvid mig och är knappt avis alls!!!

  2. Låter fantastiskt gott! Finns det nåt bättre än äkta feta? (Ketchup fattar jag inte heller).