Buskablyg

Du är ju störd! utbrast Kitty förtvivlad. Fattar du inte hur rubbat det är att du ens plockar fram kameran i en sådan situation. Har du ingen förståelse för hur j.a.g. känner mig när du blottlägger mig så här?

Nä, jag fattar faktiskt inte vad du menar, sa jag. Vad då blottlägger?

Du stod ju för tusan helt ogenerat och fotade mig när jag var i d.e.n. positionen! fräste Kitty så kylarvattnet stänkte. Fattar du inte att det skulle vara samma sak som om jag tog med kameran och hängde med in när du är hos gynekologen. Helt.frikkin.opassande.

Det är väl kanske inte r.i.k.t.i.g.t. samma sak, sa jag, men det var tydligen som att tala för döva öron.

20130918-183203.jpg
Inget att skämmas för.

20130918-183214.jpg
Här på mitten står alla fel, sa besiktningkillen glatt och pekade på det vita utrymmet.

2 reaktion på “Buskablyg