Misslyckad förberedelse

Maken tog med mig på en spa-behandling idag.

Jag förberedde mig innan och hoppade i bikinin så att det skulle gå smidigt i omklädningsrummet. Slog en kik nedåt innan jag drog på mig byxorna. Övervägde möjligheten att få en manlig terapeut och fixade undan den minimala bikinilinjen. Just in case. Man vill ju inte verka luden.

Gick glad och len till min avtalade tid och hoppade upp på bordet. Det var en kvinnlig terapeut, men det kändes ändå skönt att jag var lite förutseende. Jag skulle inte ha tofflorna på mig och jag tackade min lyckliga stjärna att jag helt nyligen filade fossingarna. Men.då.slog.det.mig.

B.E.N.E.N.

Herre min tid. Hur kunde jag glömma att raka benen?!

Generad låg jag på britsen och kände hennes mjuka händer massera min 3-dagarsstubb. Först på ena benet och sen på andra.

Jag valde att inte kommentera det faktum att mina vader var sticksiga, utan låg och försökte intala mig att hon måste ha varit med om värre.

Det.måste.hon.ha.varit.

Om inte annat så fick jag vara först. Inget att göra nåt åt. Hon fick i alla fall rejält betalt.

Då får man klara av lite ludna ben.

Kommentarer inaktiverade.