Det finns inte på kartan

Maken och jag körde en sväng med Kitty idag.

Det gick jättebra tills vi tog fel avfart redan i inledningsfasen. Sen.var.det.kört.

När vi försökt följa kartan i iPhonen ca en timme och känt hur sprickan mellan oss som äkta makar växt sig påtagligt stor, beställde vi en betal-gps-tjänst med en talande tant från Telia.

Tanten talade tydligt och lugnt om för oss att ”om 30m ta höger. Ta höger.” och vi följde lydigt efter. Så kom vi plötsligt till en tunnel och tanten försvann och lämnade Maken och mig till att själva gissa vilken avfart vi skulle ta, vilket resulterade i att när vi såg ljuset i tunneln sa tanten åt oss att omedelbart göra en U-sväng, vilket i sin tur gjorde att vi på nytt var inne i tunneln och hej moment 22!

När vi kört fram och tillbaka i tunneln ca 6 gånger och på nytt verkligen testat vårt förhållande och vårt tålamod mot tantens ”gör en U-sväng” hade vi i alla fall lokaliserat vår slutdestination och efter ytterligare 2 vändor i tunneln lyckades vi skita i Teliakärringen och på eget bevåg hitta fram. I alla fall nästan. För om man får gå fem kvarter till fots gills det väl ändå?

4 reaktion på “Det finns inte på kartan

  1. Ja, det är det jag säger tills jag är motbevisad; en hederlig karta och en vettig skyltläsare, så slår man GPS:tanter :-) . Jag tror inte alltid på tekniken…

  2. Men…att ni inte lät Kitty bestämma själv??
    ….jag trodde Kitty-bilar brukade göra så!?!?
    Ha ett underbart årsslut och jättegott 2012! Kram!