Mer muffins till minderåriga

Lillejulen firades med att fixa till frisyren, eftersom jag inte blev nöjd sist. Men idag levererade frisörskan en färg jag kände mig mycket tillfreds med och sen gick hon lös med tängerna.

20111223-224232.jpg

Vidare bjöds det på fika/matdate med Jana, Henke och Stella. Kändes lite lyxigt eftersom det bara gått ett halvår sen vi sågs sist. Den underbara ungen charmade mig från första stund då vi sågs i somras och det var inget undantag idag. Söta fina Stella.

Stella fick förresten världens största muffins av sin fader och var tyst och nöjd en lång stund.

20111223-223853.jpg

Henke å sin sida gick lös på en kaffedrink med mashmellows och smaktillsatser. Och Jana ville.inte.smaka. För även om kaffe var den minsta ingrediensen i just den kaffedrinken, så innehåller det ändå kaffe.

Så sant som det är sagt.

Kommentarer inaktiverade.