Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete

Det har städats hemma hos Fröken och Maken idag. Ut med det gammal och in med det nya liksom.

Och idag gjordes det dessutom ordentligt och grundligt. Metodiskt avverkades rum för rum. Soppåsar tömdes, damm dammades, golv dammsögs och torkades.

Nu är vi trötta. Alla tre. Så vi vilar upp oss i soffan. Vad Kisse är trött för vete gudarna, men han är inte svårflörtad när det gäller att vila, gosa, mysa eller lata sig i största allmänhet.

20121231-140430.jpg
Lata sig.

20121231-140450.jpg
Gulla sig.

4 reaktion på “Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete

 1. ”Vad Kisse är trött för vete gudarna”…. Kära Gula Kollega! Mjaha, nu visar återigen din ena människa hur lite hon förstår innebörden av ett kattligt ansträngande liv! Bara detta att se sin personal energiskt kuta omkring är oerhört tröttande, det gäller ju inte direkt service åt oss. För att inte tala om den där vrålande apparaten de kallar dammsugare…usch och blä! Den gillar jag inte! När den kommer fram här hemma vill jag helst gå ut!
  Ahh, du, på tal om att gå ut…jag måste berätta…matte och husse skulle dissekera en bit oxfilé de tänker äta lite senare idag….jag blir bjuden, sedvanligt, på en bit….tillsammans med mattes ord – Ratar du denna gången också, kattskrälle, ställer jag ut dig i trädgården, nyårsafton eller ej!
  Alltså….bara för att jag var mätt av pellets förra gången de bjöd på oxfilé, så….morr!
  Mitt nyårslöfte kommer att bli….att försöka få lite bättre fason på mina människor, få dem lite mer respekfulla mot utvecklingens clou! Och ditt nyårslöfte, kära GK, är…….???

 2. Tur att inte jag var hemma hos er då! Ja, jag syftar på, ut med det gamla, för då hade ju jag hivats ut tillsammans med soporna!
  Jag har varit inne hos dig och tjuvläst/fnissat under hösten/vintern lite då och då utan att lämna spår efter mig *erkänner* Så nu hade jag ett uppdämt behov att kladda ner din sida…så jag har kommenterat ”nästan bokslutet” så det står härliga till, förutom i juli (den länken är inte samarbetsvillig)… nu ångrar du att du ”sa” något va? he he he…

  Gott Nytt År!

  • Tackar så vänligast! Trevligt att få ”se” dig med. Gott Nytt År!
   (Och ska erkänna att jag blev lite chockad när jag såg alla kommentarerna som skulle godkännas.)