Tantigt värre

Nu.går.det.fort.

Inte mellandagarna, eller ledigheten. Utan min förvandling till tant. Följande har hänt de senaste två dagarna och jag tycker det är oroväckande.

1. Jag gjorde en sås på en otroligt gammal grädde – för den smakade okej.

2. Jag kontrollerade kvittot i butiken och klagade på att de inte dragit alla rabatterna.

3. Jag och Maken tittade på Stjärnorna på slottet nu ikväll. Igår tittade vi givetvis på På spåret.

20121229-211011.jpg

8 reaktion på “Tantigt värre

 1. Åh nej….det går jag inte med på…stjärnorna tittas på för att Claes och Robert är män i vår tid….eller….ehhh….harkel….hmmmm…

 2. Förvandlingen är INDEED påbörjad. Men jag blir inte skrämd av att vi närmar oss tant, det känns skönt. Det minskar krav och förväntningar på att man ska röja på krogen till 03.00 och orka med sena bjudningar hemma. Nu ska jag t.ex. gå och lägga mig, klockan är 21.22 och det är lördagskväll. Är inte det tantvarning om nåt?! KRAM

  • Håller med. Ju äldre jag blir desto mer okej känns det faktiskt! Röja till 3?! Det händer bara en gång om året högst. Kanske två. Max tre.

   Lite ungdom är det kanske kvar? ;-)

 3. Smakade såsen bra? Man ska lita på sina sinnen; syn, smak o lukt. Bäst före betyder inte; oätligt efter. Har ätit en god korv som ”gick ut” i förrgår, men tillbringade mig/oss en kraftig rabatt i butiken. Ångrar att vi inte köpte hela korvlagret å frös in.

  • Det var den godaste såsen jag gjort på länge. Maken förhörde sig noga om jag kom ihåg hur jag gjorde.
   Brukar våga lita på sinnena. :-)