Som en urvriden trasa

Vet inte om idakoden ska skylla på höstdepression eller vinterdvala, men det blir ganska dåligt med poster nu för tiden.

Den här veckan t.ex. är det träning, luciaövning, föreläsning, bakning och städning på schemat. Dessutom är det mörkt när jag åker till jobbet och mörkt när jag kommer hem. Har aldrig trott att jag påverkats speciellt av mörkret, men tydligen hade jag fel. Supertrött är en underdrift.

Medan ni tittar på dagens bilder här nedan kan ni ju fundera på om det är dags att skrota idakoden. Omröstning i kommentarsfältet.

20121128-212724.jpg
Mörkt.

20121128-212928.jpg
Farligkorv till middag.

10 reaktion på “Som en urvriden trasa

 1. Jag måste titta i min almenacka, så fel kan jag väl inte vara. Men det står att det är den 28 november, inte 1 april som jag trodde. För säger man att tanken finns att skrota idakoden så måste det vara ett 1april-skämt och ett dåligt sådant. Klart att idakoden ska vara kvar!!!!

 2. …matte läser högt….! Vaa, nej! Vem ska då förmedla mina tankar till min Gula Kollega om iDA-koden skrotas??? Så var snäll och glöm det!! Pronto!

 3. Nej, inte skrota! Jag tittar gärna på falukorvsbilder :-)
  Å snart blir det ljusare med allt adventspynt!!!

 4. Klart att idakoden ska vara kvar! Hur ska vi annars hålla reda på vad du gör!! Det är alltid lika roligt att läsa. Kom igen – den 21 dec vänder det. Då blir det bara bättre och bättre…. Mamma

 5. Snälla Ida, fortsätt med bloggen! Alltid lika roligt att läsa om vad ni har för er! Kram

 6. Ha inga krav att du ska göra superinlägg hela tiden och ofta. Uppskattar dina inlägg; korta, långa, bilder, allvarliga, huset, roliga och inte minst om Kisse! :-)
  Hejja Ida!

  Kram från kusinvitamin