Visset

Tog oss ett allvarssnack här hemma en kväll förra veckan.

Du fattar väl att du måste bjuda till lite, sa jag. Vi kan inte ha det så här längre. Det påverkar vår relation negativt när du har en sådan där negativ inställning till livet. Vad har du att säga till ditt försvar egentligen?

Tystnade var påtaglig. Inte ens så mycket som en humning eller nickning fick jag till svar.

Det är på tiden att tänka till nu, fräste jag rosenrasande. Blir det ingen förändring från din sida snarast, så slänger jag ut dig. Då kan vi inte fortsätta ihop. Det är inget hot, det är ett löfte. Sista chansen nu.

20121126-165512.jpg
Sista chansen nu.

5 reaktion på “Visset

  1. Hahaa, jag har en likadan blomma! Eller hade, nu är de vissna ”grenarna” borta och det har kommit upp lite nytt grönt:) På blomsteraffären sa de att det var en lättskött växt när jag köpte den;) Men, jag antar att även lättskötta växter behöver lite omsorg ibland.. hehe

  2. Hmmm….tror att just den sorten gillar inte höst/vinter! Har hivat ut t.v.å. exemplar i veckan! Så söta fru/fröken iDA, känn dig inte misslyckad som växtmatte! =)

    • Skönt att höra. Den har nog varit lite bortskämd i lägenheten innan. Det drar nig lite från fönstret där den står nu. Värsta pensionärs problemet hos den blomman då tydligen! :-)

  3. Pingback: Där hade du tur | iDA-koden