På glid

Är med Maken på uppdrag.
Vi ska dryga ut maten i vinter genom att skjuta lite gulliga och välsmakande rådjur. I förebyggande syfte smörjde jag in mig i en ny lotion jag köpte i somras. Jättebra ska den visst vara. Effektiv med. Mot mygg alltså. Bara det att jag inte direkt reflekterade över namnet.

Djungel.o.l.j.a.

Det kunde slutat riktigt illa. Skulle på tjotta innan vi for till skogen. Höll på att glida av ringen eftersom jag smörjt in benen från anklarna upp till troslinningen. (Är inget fan av mygg och tänkte det kunde vara synd om Maken bommar sin välbyggda bock med sexton taggar bara för att frugan sitter bredvid och svär och fäktas med myggen, knotten, älgflugorna och de vanliga flugorna.)
I alla fall, toaincidenten slutade väl.
Tog mig även ett par väldoftande sprut av den fantastiska parfymen Myggspray. Man riktigt känner hur kemikalierna förstör allt levande what so ever vid första spraydosen. Fantastisk kvalité.

Så nu sitter jag här med min Make i tornet och luktar mumma. Byxorna klibbar, men varenda mygg har hittills vänt sin kos efter ett varv runt min väldoftande kropp.

Nu fattas bara bocken. För jag sitter i princip blixtstilla.

20110816-192027.jpg

Kommentarer inaktiverade.