Lantligt läge

Maken och jag har varit på husjakt i flera år och allt eftersom tiden går och husen passerar förbi så är det lätt att bli mer och mer uppgiven. Det där speciella huset, med det perfekta läget verkar liksom aldrig dyka upp, och när det är nästan alla rätt på något objekt så är priset av en helt annan värld.

Vi har alltid sagt att vi prioriterar läget framför själva huset, men givetvis har vi varit ganska kritiska även när det gäller husgranskningen.

Nu, så där fem år senare, är det lätt att desperationen kryper på lite grann. Men eftersom vi är medvetna om detta försöker vi behålla vår kritiska blick när vi letar objekt.

Idag däremot när vi var ute och gick fick vi se ett mycket potentiellt hus. Det har det mesta vi efterfrågar: enskilt läge, uthus och lagom stor trädgård. Maken misstänker dock att det är självdrag, men det behöver ju inte vara något negativt.

Nu gäller det bara att ta reda på mäklaren, anmäla interesse, ta reda på besiktningsprotokoll och hålla tummarna för att ingen annan hinner före.

20120421-172959.jpg

10 reaktion på “Lantligt läge

  1. Vi sitter i samma sits… Börjar fundera på om det perfekta huset finns, kanske i en annan prisklass? Har kört förbi ett objekt idag men återigen var det läget det föll på.. Vi kommer att bo i lägenhet i resten av vårt liv bara för att vi är så kräsna! Så nu sitter jag och smyg/tröstäter choklad i bilen medan maken är inne på willys…

    • Vi har också tvivlat i perioder och ifrågasatt våra kriterier för ett ”bra” hus. Vi har äntligen ett par på gång, så nu börjar det bli spännande igen. Håller tummarna för er!

  2. Underbart att se att det är fler än vi som tittar på rivningshus. Ja man vill ju inte att det ska bli ensamt när man flyttar. Här har ni ju möjligheten att upprätta en av Mönsterås största arbetsplatser än lång tid framöver, så ni behöver inte känna er ensamma. Mikael kan ju leva om bäst han vill med diverse dieseldrivna monster maskiner i åratal utan att ni ser något resultat, detta måste ju också vara ett plus.

  3. Vad spännande. Eller rättare sagt det är lika mycket spänning och lycka som ångest och stress i husletarjakten!

  4. Ni tänker väl inte fixa hålen i taket? Tänk vad romantiskt att ligga och titta på himlen på kvällarna!