Utrota hungern

Syftet med kvällens jippo hemma hos päronen var ett budskap som tolkades i dubbel bemärkelse. Lutherhjälpens fasteaktion Utrota Hungern var temat och för att dra sitt strå till stacken kunde man köpa diverse grejer som flera eldsjälar skänkt till ändamålet.

20120325-221414.jpg

Förutom lotter och lite loppisgrejer erbjöds det att köpa hembakat. Och som folket i den samlade skaran handlade! Allt på bordet rök i ett nafs. Lägg dessutom till fem mjuka pepparkakor, sex äppelkakor och fyra-fem påsar med grötbullar som inte är med på bilden.

Så folket i päronens Håla utrotade både sin egen och andras hunger ikväll.

20120325-222928.jpg
Men jag ville ju också hjälpa till att utrota hungern. Min egen hunger i alla fall. Men jag fick bara sitta ute i hallen och uggla. Fy vad tråkigt.

Kommentarer inaktiverade.