Rimligt

Kotten och jag highfivade att vi kunde parkera på familjeparkering idag vid ICA Maxi-besöket. 

Det är väl ändå mig du ska highfiva, klagade Kitty. Det är ju du och jag som har sucktat i alla år efter de där stora rymliga rutorna där jag inte behöver vara livrädd att någon bucklar mig eller repar lacken. Det är ju med livet som insats man fått stå på en vanlig trång ruta. 

Visst, sa jag, visst kan jag highfiva dig. Upp med kardan bara så smäcker jag till. 

Kitty grymtade lite, men stod stadigt kvar med alla däcken mot marken som sig bör. Sur över att inte kunna highfiva, men nöjd över uppgraderingen till familjeparkering.  

 

Inget är för evigt men vi kan ju hoppas att det håller i sig ett tag i alla fall

Vi hade kusinbesök igår.  

 

Storpysen, Lillpysen, Svägerskan och Svågern kom förbi med pizza. Kotten som fått en powernap precis innan, kom igång ordentligt och visade allt han kan med bus, dansmoves och grimaser. Särskilt Storpysen fick mycket uppmärksamhet från Kotten. Pysarna gullade och busade, men konstaterade sen att även om Kotten är extremt söt så kommer de nog bli trötta på honom. 

Ja det får tiden utvisa. Igår tyckte de i alla fall att han var söt hela tiden.

 

Fådelsedag

I en vecka har livet varit helt annorlunda. 

Helt.annorlunda.

Under en veckas tid har vi inte tittat på tv en enda gång. Knappt använt mobilen. Vi har sovit middag, lagt oss tidigt och gått upp tidigt. Vi har punktmarkerat vissa muskelgrupper som har fått träna extremt mycket med extremt lite återhämtning. Frukost, lunch, middag och mellanmål har intagits i skift. Har vi haft tur så har maten varit lite mer än rumstempererad. Att få en egen portion mat verkar som ett minne blott, hädanefter delar man med sig. Men vi misströstar inte. Oftast får vi nåt tillbaka i utbyte. 

Under en veckas tid har vi fått så mycket skratt, så mycket bus, så mycket tårar att trösta att hjärtat är helt fullt. Det märkliga är att hjärtat bara växer och växer. När leendet, skrattet, buset, dansen kommer då glömmer vi att vi inte sov något alls de första tre nätterna. 

Att du som är så liten är så anpassningsbar. Att du på så kort tid förstått att vi är här för dig och att vi är din mamma och pappa är helt magiskt. 

Välkommen till Sverige älskade Kotte! Nu dansar vi!