Spoileralert

Nu vill jag inte gå händelserna i förväg, men det ryktas om att till kvällens ståhej med Tjejklassiker-tjejerna bjuds det på magnifikt god hemlagad rabarberchutney och om jag kan lita på min källa så förväntas även efterrätten vara mycket god. I alla fall om man ska dra slutsatser utifrån smeten.

20141031-103155.jpg

20141031-103202.jpg

20141031-103208.jpg

Stort

Igår blev fröken intervjuad på ett webseminarie om Makens och min träning. Hur coolt är inte det då? Att de ville höra från m.e.j. om våra framgångar med träningen.

Så klart jag ställde upp. Jag är ju jättestolt över våra deltagare, allas utveckling och att vi ska starta upp en grupp till. Hur fränt är inte det då?

Alla tränar på sin egen nivå, det är ju det fina. Vi peppar varandra och gläds åt allas framgångar. De som kommer på vår träning är en härligt salig blandning av både ungdomar, personer över pensionsåldern och allt däremellan. Fantastiskt.

Vi samarbetar med andra träningsgrupper över hela landet och har i nuläget deltagare både i Kalmar och Skellefteå. Vi själva tuffar på i Timmernabben som vi har gjort sen början av september och nästa vecka startar vi upp i Oskarshamn. Hur stort är inte det då? Jättestort faktiskt.

Vill du eller vet du någon som vill veta mer om vår träning och vår fyraveckors träningsutmaning går det bra att skriva en kommentar här eller skicka ett mail ida@idakoden.se eller hitta idakoden på Facebook, så får du mer information. Vi vill gärna bli ännu fler. Vi har ju så kul ihop när vi tränar!!

20141028-095416.jpg

You had to be there

Vansinnigt trevligt att gå in på fejjan en sån här dag och inse att man fått massor av hälsningar från världens alla hörn.

Och så var det det där med att jag drack lite vin ikväll och jag har väl kanske sovit lite i minsta laget de sista nätterna, men när jag skulle tacka min norska vännina Trude och iPaden ville döpa om henne till Trudelutt då ä.r. det mycket roligt.

Kom inte här och säg att det inte var skoj. Då har du inget hjärta. Eller humor.

IMG_0141-0.PNG