Min sanning

Det regnar. Så.förbaskat.mycket.

Lite rastlös gjorde jag det enda vettiga och surfade in på idakodens Facebook-sida www.facebook.com/idakoden

Fick besked om att jag borde fylla i lite mer information om idakoden, så jag gjorde det.

20130731-135209.jpg

Kan ha tullat lite på sanningen. Men endast marginellt i så fall.

Avgör själv på www.facebook.com/idakoden och klicka på Om.

Shiny

Läste hos Larsochlitelise på Instagram om olika sätt man kan åtgärda tovig päls. Lars är, om jag inte missminner mig, också en perser precis som Kisse.

Några av följarna förespråkade rå äggula.

20130730-170629.jpg

Inte för att vi egentligen har något större problem med pälsen här hemma, men tänkte att det kunde ju vara värt att testa. Glansig päls låter ju najs.

Och visst. Det kanske är bra för pälsen. Men jag tror att det var meningen att han skulle ä.t.a. äggulan, inte gno in det i pälsen.

20130730-172119.jpg

20130730-172130.jpg

Nu väntar vi bara på glanset.

Det här är bara början

Vi har ätit sallad med färsk spenat i flera veckor. Halva frysen är fylld med förvälld och paketerad spenat. Vänner och släkt har fått spenat i flera omgångar.

Min spenatkvot är fylld. Jag inser det. Någon gång måste det ta stopp. Nu ger jag upp kriget mot sniglarna – för i år. Nu ska det bara ätas upp det som är omhändertaget.

Spenaten alltså. Inte sniglarna.

Idag spenatlasagne.

20130729-213933.jpg

Han trycker, jag skriker – det är så vi jobbar

Det blev en tur till naprapaten idag igen. Vi (han) hittar bara fler och fler nya grejer som gör vansinnigt ont på min kropp, varje gång jag är där.

På slutet gjorde det bitvis så ont att jag stönade, pustade, frustade och då och då även skrek rätt ut.

Skojade och konstaterade att jag i alla fall kanske borde f.ö.r.s.ö.k.a. att skrika aj, aj, aj, så att förbipasserande och väntande patienter inte tror att det försiggår någon Happy ending.

Väl hemma råkade jag få syn på mig själv när jag passerade en spegel. Med megarufsig frisyr och med mascaran hängandes under ögonen, var jag ingen vacker syn. Kan mycket väl förstå att naprapaten hade en del att förklara för patienten jag passerade på utvägen.

20130729-121720.jpg
Stönande mascara-kladdis.