Högtflygande

Lillsvägerskan är på utbytestermin i Singapore och det var i samband med avfärd som jag införskaffade Flightradar24-appen. Så.himla.fascinerande!

Verkligen urhäftigt att se hur mycket flyg som egentligen håller till där uppe. Samtidigt. Helt makalöst. Till saken hör att Maken och jag har en vän som har den här appen och går och flygplansspanar titt som tätt där han befinner sig. Eller ja, numera behöver han ju inte appen, för han har ju i princip lärt sig alla avgångarna som passerar hans närområde. Vi har väl garvat lite åt detta udda intresse, att spana på flygplan. Men wow, jag är helt omvänd. Detta är bättre än de flesta dokusåpor som sänds nu för tiden.

IMG_0191.PNG

Färg

Ja, det var ju lopp idag och folkfest och hela tjottabaletten. Själv ägnade jag mig, förutom att heja på diverse mer eller mindre kända folk, åt att jobba på brännan. Ska ju på bröllop om två veckor, så det kan ju vara snyggt med lite färg.

Det var strålande solsken hela dagen idag så nu måste jag bara hitta en klänning med den här urringningen.

20140517-200744.jpg

Önskar mig ett nytt när jag fyller år

Glömmer aldrig den där gången då pappa lurade ner mig till farmor för att be om att låna ögonmåttet för han skulle baka. Fick aldrig låna nåt ögonmått, eftersom farmor bestämt hävdade att det hade han fått ärva redan.

Själv skulle jag jämna till kanterna i jordgubbslandet häromdagen. När jag ansåg mig vara färdig och reste mig upp, insåg jag att det däringa måttet tydligen inte gått i släkten.

I alla fall inte om jag hade tänkt att det skulle bli kvadratiskt.

20140423-120543.jpg

Skrynkelfritt

Tvättade och strök kuddfodralen till kuddarna i soffan idag. Sen sa jag till grabbarna att man inte fick knyckla till dem nu när de var så fina.

Kisse lovade på heder och samvete att enbart ligga vid sidan av kuddarna.

Maken däremot himlade med ögonen men har hittills inte vågat lägga sig ner. Undrar när det är läge att avslöja att jag skojade?

20140420-221120.jpg