Hjärtattack. Bilversionen. 

Alltså, vad hände egentligen? frågade Kitty. Jag minns inte så mycket. Helt plötsligt vaknar jag till och så har jag en karl innanför huven som fingrar på batteriet. 

Jo, det var just det som hände. Batteriet. Pang sa det och du stendog. Blev skitskraj, trodde jag hade förlorat dig, svarade jag. 

Men allt kändes ju så bra, sa Kitty. 

Ja, det är visst så. Men plötsligt är det slut. Fast vi hade tur. Du fick ju en andra chans helt enkelt, sa jag. Skönt att ha dig tillbaka. 

Skönt att vara tillbaka, svarade Kitty. 

Rimligt

Kotten och jag highfivade att vi kunde parkera på familjeparkering idag vid ICA Maxi-besöket. 

Det är väl ändå mig du ska highfiva, klagade Kitty. Det är ju du och jag som har sucktat i alla år efter de där stora rymliga rutorna där jag inte behöver vara livrädd att någon bucklar mig eller repar lacken. Det är ju med livet som insats man fått stå på en vanlig trång ruta. 

Visst, sa jag, visst kan jag highfiva dig. Upp med kardan bara så smäcker jag till. 

Kitty grymtade lite, men stod stadigt kvar med alla däcken mot marken som sig bör. Sur över att inte kunna highfiva, men nöjd över uppgraderingen till familjeparkering.  

 

Riktning

Jag vet att jag troligtvis är sist i stan att fatta detta, men tänkte att kanske, k.a.n.s.k.e. finns det någon som inte hajjat det här än och om detta måste världen veta.

Jo, lyssnade på Bosse Bildoktorn i eftermiddags och de pratade om pilen inne i bilen som visar på vilken sida som tanklocket sitter på.

Det är ju helt genialt! Har alltid trott att den där pilen bara är ett liten förtydligande att mätaren handlar om tankning.

Men den hade tydligen bättre syften och funktioner än så.

20140528-220857.jpg

Spräckt

Ser ni sprickan i rutan?

20131119-212848.jpg

Den har varit en liten följetong här hemma de senaste veckorna. Som en båge spänner den över i princip hela framrutan och nu när kylan är här vissa dagar spricker den lite varje dag.

Jättespännande!

Vi ba: Hur långt kommer den idag? Ska den svänga eller behålla utstakad kurs?

Vi har pratat om att ha en fest eller i alla fall hitta på nåt skoj, när den går i mål nere vid kanten.

Alternativt får vi skippa festen och investera i en ny ruta.

Det var ju snällt av mig

Titta vad jag har fått! utbrast Kitty glatt, Luktegott ända från Amerika.

Det ja! Det var inte illa, sa jag. Vem är det som förärat dig med denna doft?

Hon den däringa Lillsvägerskan du har, hon var det. Och hennes karl var väl med på ett hörn, kan jag tänka mig.

Jasså brorsan och Mimmi? Det var ju snällt av dem, sa jag och spelade dum. Jag visste mycket väl att det var de eftersom det var jag som levererade presenten till Kitty, men hon träffar inte så många andra att prata med och hon blir så glad när hon får berätta, det lilla livet.

20130920-154257.jpg

Buskablyg

Du är ju störd! utbrast Kitty förtvivlad. Fattar du inte hur rubbat det är att du ens plockar fram kameran i en sådan situation. Har du ingen förståelse för hur j.a.g. känner mig när du blottlägger mig så här?

Nä, jag fattar faktiskt inte vad du menar, sa jag. Vad då blottlägger?

Du stod ju för tusan helt ogenerat och fotade mig när jag var i d.e.n. positionen! fräste Kitty så kylarvattnet stänkte. Fattar du inte att det skulle vara samma sak som om jag tog med kameran och hängde med in när du är hos gynekologen. Helt.frikkin.opassande.

Det är väl kanske inte r.i.k.t.i.g.t. samma sak, sa jag, men det var tydligen som att tala för döva öron.

20130918-183203.jpg
Inget att skämmas för.

20130918-183214.jpg
Här på mitten står alla fel, sa besiktningkillen glatt och pekade på det vita utrymmet.