Sju jordsnurr

Alltså ni anar inte hur mycket jag älskar den här mannen. Min finaste vän och trygghet. Som aldrig köper blommor, men har ett tålamod som en Gud, älskar mig trots att jag fiser ibland så han hör, som skojar, kramas, dansar, fixar, stöttar och bara är helt underbar. 

13,5 år tillsammans och idag på dagen gifta i exakt 7 år. 

För att hylla min man extra mycket, läser jag instagramkontot Assholesonlines inlägg och inser ännu mer vilken fantastisk Make jag har hittat. Kunde inte haft mer tur. Men det är kanske så som de säger, Kaka söker Maka. 

Tack för att du är min Kaka. 

Festligt

Det är kallt. Vi har snö. Jag tyckte inte att vår son skulle frysa. Det var anledningen. Han skulle inte behöva frysa i fortsättningen och jag försökte tänka enkelt och logiskt. Så jag köpte ett par tjocka strumpbyxor till honom. Långkalsonger med inbyggda strumpor, typ. Fast det heter strumpbyxor. 

Jag köpte svarta. Det fanns färgglada med prickar. Men jag valde de svarta långkalsongerna med inbyggda strumpor. 

Men Maken vägrar låta sig luras. Du har köpt kalasbyxor till vår son, hävdar han.  

 

Rekning och heja heja

Åh vilken spännande dag det blev idag!
Tjugo över ett startade Maken och övriga i startgrupp 6 Lidingöloppet 30km. Kusin Andreas och jag gjorde vårt bästa för att vara bra påhejare längs med tremilssträckan.

20140927-175441.jpg

På tre ställen fick vi tillfälle att heja heja på Maken. Han såg oförskämt pigg ut efter drygt fem kilometer, lite tröttare efter dryga tjugo och väldigt glad efter trettio.

Frugan är mycket stolt över hans prestation. Bra gjort!

Imorgon är det hennes tur.

20140927-175721.jpg