Besök

Kotten och jag passade igår på att gå på skolavslutning och säga hej till alla eleverna.  

Så mysigt att se alla ungar igen och kul att träffa kollegorna igen. Gillar ju mitt jobb, så lite märkligt känns det allt att inte vara där nu för tiden. Hade sån tur att mina närmsta kollegor hade planeringstid, så hann prata med dem en del och det passade bra, för Kotten hittade en gammal mobiltelefon och blev upptagen i telefonmöte en lång stund.  

  

Knoddfika

Vi tänkte höra om vi får komma och hälsa på dig? undrade några knoddar ur sexan som ganska nyligen slutade.  

Visst gick det för sig, så i söndags kom tre glada tjejer. Kisse fick så klart mest uppmärksamhet, men det var inget som han klagade över. Sen fikade vi och spelade trädgårdsyatzy innan det var dags att vinka av dem. 

Tack för besöket tjejer! 

  
   

Nu är det dags igen min vän

Sexorna avvinkade och banden klippta. Tre år med kottarna gick snabbt. Tre fina år summa summarum. Lite vemodigt att städa ut sig ur klassrummet. Har ju trots allt ”bott” där i tre år. Bra belägenhet nära personalrummet, vilket är praktiskt eftersom jag tenderar att glömma hälften av mitt material när jag går på lektion. 

Men det ska bli riktigt, riktigt, riktigt skönt med sommarlov nu. 

 

Välstädat och nyrensat.

  

Tomt och ödsligt.

 

Karriärsbyte

Lät fyrorna provsjunga min nya text till Guld och gröna skogar, som jag tänkte eleverna skulle sjunga på skolavslutningen och de älskade den. När de fick veta att det var jag som skrivit texten fick jag en spontanapplåd. Gjorde min dag.

Uppmanades att satsa på låtskrivarkarriären, starta en youtube-kanal och därmed bli den nya Avicii. Jag fick lov att komma till skolan en gång i veckan och lära dem alla mina nyskrivna låtar. 

Det här kommer jag leva länge på.  

 

Omotiverad bild på dagens vackra väder. 

Rock your sock. Snurra min jord.

Det var en händelserik fredag idag. Först och främst rockade vi sockorna på jobbet för allas lika värde. Annorlunda är bra. Alla är olika och unika.

20150320-232830.jpg

Sen var det dags för solförmörkelse. Knoddarna trängdes på skolgården. En elev hade med sig svetsglas att titta igenom. Coolt.

20150320-232838.jpg

20150320-232846.jpg

För övrigt var det ju dessutom vårdagjämning idag. Äntligen. Som vi längtat här hemma.

Trevlig helg!

Tuffa tag

Idag fick jag möjlighet att träna på arbetstid. Inte friskvårdstimme, som vissa arbetsgivare erbjuder. Nej då. Det här var ännu bättre. Kollegan frågade om jag kunde ta hand om sexans idrottslektion, så jag fick chansen att träna tabata, lägga upp passet precis som jag ville och dessutom ”plåga” mina kära adepter. Jätteroligt!

Och visst var de med på noterna och kämpade på jättebra. Stönade och stånkade gjorde de som värst under magövningarna. Och redan efter lunchen beklagade de sig över ont i benen och mage. Mohahaha!

Får se om det blir hissen upp till klassrummet för eleverna imorgon…

20141202-211420.jpg